EP-Nuffic
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag
www.internationalisering.nl


Disclaimer

De online kennisomgeving EP-Nuffic Academy is een initiatief van EP-Nuffic. EP-Nuffic maakt hiervoor gebruik van een open source platform. Om optimaal gebruik te kunnen maken van EP-Nuffic Academy moet u zich eenmalig registreren. Na registratie kunt u alle modules volgen en informatie delen.

In EP-Nuffic Academy vindt u naast modules ook digitale informatie van EP-Nuffic over specifieke aspecten van internationalisering van het onderwijs, bijvoorbeeld in de vorm van notities, rapporten en onderzoeksverslagen, onder het kopje Diensten. Ook staan in EP-Nuffic Academy succesverhalen en goede voorbeelden.

Vanuit verschillende modules wordt verwezen naar informatie op websites van andere organisaties die op een of andere manier, in een of andere vorm actief zijn op het gebied van internationalisering, bv. onderzoeksinstituten, universiteiten, maatschappelijke organisaties et cetera. EP-Nuffic is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van deze informatie, die op andere websites dan die van EP-Nuffic Academy en EP-Nuffic staan.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen over deze website en de aangeboden informatie en modules, kunt u contact opnemen met de webredactie via het contactformulier. Ook zijn wij altijd op zoek naar suggesties voor verbetering. De webredactie streeft ernaar binnen drie werkdagen op uw vragen en/of opmerkingen te reageren.

EP-Nuffic is hét expertise- en dienstencentrum voor internationalisering in het Nederlandse onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag en elf kantoren wereldwijd, werkt EP-Nuffic aan haar missie: internationalising education. Als expert, dienstverlener, kenniscentrum en inspirator voor internationalisering van het onderwijs.