Waardering van diploma’s uit Syrië, Iran en Irak

In deze maatwerktraining gaan we in op de onderwijssystemen van en kwalificaties uit Syrië, Iran en Irak. Op een interactieve manier worden cases doorgenomen, waarbij je handvatten worden aangereikt voor het zelfstandig waarderen van de getuigschriften. Uiteraard kunnen specifieke leerwensen meegenomen worden in de training.

 

Werkwijze

Op een interactieve manier worden cases doorgenomen, waarbij je handvatten worden aangereikt voor het zelfstandig waarderen van de getuigschriften. Hierbij leer je ook om gegevens in het Arabisch en Perzisch te herkennen. Je kijkt naar elektronische informatiebronnen en online databases voor het verifiëren van diploma’s. Voorts kom je meer te weten over het onderwerp authenticiteit.

Leerdoelen

Aan het einde van de training heb je meer zelfstandigheid bereikt in het herkennen en waarderen van de meest voorkomende getuigschriften uit deze landen.  De persoonlijke leerdoelen van de deelnemers worden voorafgaand aan de training geïnventariseerd, zodat de training hier op kan worden aangepast.

Datum + Locatie

Datum in overleg. De training kan worden gegeven op locatie of op het kantoor van Nuffic.

Groepsgrootte

8-16 deelnemers

Prijs

Op aanvraag

Trainingsmateriaal

Wordt digitaal aangeleverd. Een eigen laptop is vereist om deze training te volgen.

Trainers

Voor: Admissions officers en medewerkers international offices
Duur: 1 dag
Prijs: op aanvraag
Sluit aan op: Online course credential evaluation
Vereist: een laptop

 

Neem contact op