Contactpersoon module

Profielfoto van Yeelen de Jong
Yeelen de Jong

Wil je meer informatie of langskomen op gesprek, mail dan met ons.

Naar overzicht
Buurtaalonderwijs

Nuffic Academy
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag
www.internationalisering.nl


Jouw route door de module

Afhankelijk van wat jij wil leren, kun je twee routes volgen in deze module:

  1. Wil je je oriënteren op buurtaalonderwijs of ben je er pas mee begonnen?
  2. Zie deze module dan als eerste kennismaking om structureler aan de slag te gaan met het geven van lessen in het Duits of Frans. Je begint de module bij Buurtaalonderwijs Start.
  3. Heb je al meer ervaring met buurtaalonderwijs en zoek je verbreding en verdieping?
  4. Wil je als leerkracht buurtaalonderwijs met het team schoolbreed invoeren? En wil je aan internationaliseringsprojecten meedoen? Start deze module dan vanaf het onderdeel Buurtaalonderwijs Plus.

Het kan fijn zijn om samen met iemand anders de module te volgen. Met een collega kun je sparren en kun je bespreken hoe je het draagvlak kunt vergroten bij de rest van het team. Het invoeren en uitbreiden van buurtaalonderwijs kan namelijk alleen maar als je voldoende draagvlak hebt binnen het team, de directie en/of het schoolbestuur en de MR. Blijf daarom tijdens het proces steeds je ideeën delen om ze bij te stellen, én om de belangstelling van andere betrokkenen vast te houden.

Uiteraard kan deze module ook nuttig zijn voor anderen. Ben je bijvoorbeeld leidinggevende op school en wil je helpen buurtaalonderwijs te implementeren en/of te verankeren? Kies dan zelf de onderdelen die voor jou relevant zijn.

 

Buurtaalonderwijs Start

Buurtaalonderwijs Plus

 

On y va! Jetzt geht’s los!