Contactpersoon module

Profielfoto van Yeelen de Jong
Yeelen de Jong

Wil je meer informatie of langskomen op gesprek, mail dan met ons.

Naar overzicht
Digitale Quickscan vvto-kwaliteitskeurmerken

Nuffic Academy
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag
www.internationalisering.nl


Digitale Quickscan vvto-kwaliteitskeurmerken

Wanneer je vroeg vreemdetalenonderwijs aanbiedt, is het belangrijk dat je programma van goede kwaliteit is. Je kunt er als school voor kiezen om een traject te starten om het keurmerk vvto te behalen: dit keurmerk laat zien dat je als school voldoet aan de kwaliteitseisen in de Landelijke Standaard vvto. Met deze quickscan kun je door 13 stellingen te beantwoorden snel zien hoe ver jouw school al is en of jullie klaar zijn om een eerste visitatie aan te vragen.


Voor wie is deze quickscan bedoeld?

Misschien is jouw school net begonnen met het invoeren van vvto Engels, en ben je op zoek naar manieren om de kwaliteit te waarborgen. Of misschien heb je gehoord van het keurmerk vvto, maar vraag je je af of je school al ver genoeg is om een erkende vvto-school te worden. Met deze quickscan weet je snel aan welke eisen uit de Landelijke Standaard vvto je school al voldoet en of je misschien al een eerste visitatie aan kunt vragen.


Wat biedt deze quickscan jou?

Als je deze quickscan hebt ingevuld, dan:

  • Weet je waar je school staat: voldoen jullie al aan veel van de kwaliteitseisen uit de Landelijke Standaard vvto?
  • Weet je of jouw school klaar is om de eerste visitatie van het keurmerktraject aan te vragen.[1]
  • Heb je gepersonaliseerde tips ontvangen over de manier waarop jouw school nog verder kan werken aan de kwaliteit van vvto.

Heb je nog vragen?

Aan het eind van de quickscan kun je je e-mailadres invullen als je wilt dat het team primair onderwijs van Nuffic contact met je opneemt naar aanleiding van de quickscan. Ook kun je ons bereiken via po@nuffic.nl. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over vvto en internationalisering. Als je wilt kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en lid worden van het netwerk vvto. Zo blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

[1] Als uit de quickscan komt dat je school klaar is om de eerste visitatie aan te vragen, kan niet worden gegarandeerd dat de eerste visitatie ook wordt behaald. Als de vragen naar waarheid worden beantwoord, is de uitkomst echter een goede indicator.