Contactpersoon module

Profielfoto van Laura
Laura Dekker

Wil je meer informatie of langskomen op gesprek, mail dan met ons.

Naar overzicht
Erasmus+ PO/VO Aanvraagassistent voor Accreditaties

Nuffic Academy
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag
www.internationalisering.nl


Erasmus+ Individuele Accreditatie

Deze aanvraagassistent zoomt in op de verschillende onderdelen van het aanvraagformulier voor individuele accreditaties. Voor individuele accreditaties komen alleen scholen in aanmerking. Voor de aanvraagassistent voor de consortium accreditatieaanvraag, klik hier.

In deze module is het aanvraagformulier opgeknipt in kleinere onderdelen. Het ondersteunt je bij het doen van een aanvraag voor een Erasmus+ accreditatie. Voor het volledige stappenplan voor je subsidieaanvraag, klik hier.

Het aanvraagformulier wordt in een online portal ingediend. Ga hier naar de aanvraagportal, klik vervolgens op Opportunities, scroll naar beneden naar Accreditations en kies voor School Education. Klik vervolgens op Apply.

Om in de online aanvraagportal in te kunnen loggen moet je in het bezit zijn van een EU-Login. Klik hier om een EU-Login aan te maken.

Lees voordat je begint de Guidelines in het aanvraagformulier door. Hierin wordt uitgelegd hoe het aanvraagformulier werkt. Bestudeer daarnaast alvast goed het kopje Erasmus Plan: Quality Standards. Met deze kwaliteitstandaarden moet akkoord gegaan worden om een aanvraag in te kunnen dienen.

Het aanvraagformulier wordt elke twee seconden automatisch opgeslagen, en kan via het knopje Sharing gedeeld worden met andere betrokkenen. Alleen de oorspronkelijke eigenaar van het aanmeldformulier kan de aanvraag indienen.

- START MET DE MODULE –