Nuffic Academy
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag
www.internationalisering.nl


Nuffic Academy

De Nuffic Academy is een initiatief van Nuffic. We organiseren trainingen en cursussen voor iedereen die meer wil leren over internationalisering in het onderwijs. Ons aanbod is boeiend, direct toepasbaar, praktisch en stimulerend. Hoe meer kennis en vaardigheden je hebt, hoe beter je internationalisering kunt toepassen in je werk.

De Nuffic Academy biedt trainingen en cursussen over internationalisering in het onderwijs. Online, op locatie of bij ons op kantoor. Voor iedereen die werkt in het primair, voortgezet, beroepsgericht of hoger onderwijs.

  • gratis online leermodules;
  • ruim aanbod vaste trainingen en maatwerk;
  • online, op locatie of bij Nuffic;
  • voor primair, voortgezet, beroepsgericht en hoger onderwijs;
  • op elk niveau: van beginners tot gevorderden;
  • begeleiding door ervaren trainers en experts.

Nuffic is hét expertise- en dienstencentrum voor internationalisering in het Nederlandse onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag en elf kantoren wereldwijd, werkt Nuffic aan haar missie: internationalising education. Als expert, dienstverlener, kenniscentrum en inspirator voor internationalisering van het onderwijs.

Internationalisering is onmisbaar voor een ambitieuze, alerte en toekomstgerichte samenleving, voor sociaal-culturele groei en economische ontwikkeling. Sterker nog: voor Nuffic is internationalisering in het onderwijs een voorwaarde voor succesvolle, internationale samenwerking in mondiaal perspectief.

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanbod van de Nuffic Academy.