Waardering van diploma’s uit Syrië, Iran en Irak

Deze cursus geeft je inzicht in de onderwijssystemen van en kwalificaties uit Syrië, Iran en Irak. Omdat we graag zoveel mogelijk aansluiten op de praktijk wordt deze cursus apart aangeboden voor universiteiten en hogescholen.

Ben je werkzaam op een universiteit?  Dan ligt de focus op (niet-afgeronde) bachelor- en masteropleidingen, die toelating geven tot het wetenschappelijk onderwijs. In de cursus voor de hogescholen ligt de focus op middelbare schooldiploma’s en (niet-afgeronde) bacheloropleidingen, die toelating geven tot het hoger beroepsonderwijs.

Voor de trainingsdata zie: praktische informatie.

Werkwijze

Op een interactieve manier worden cases doorgenomen, waarbij je handvatten worden aangereikt voor het zelfstandig waarderen van de getuigschriften. Hierbij leer je ook om gegevens in het Arabisch en Perzisch te herkennen. Je kijkt naar elektronische informatiebronnen en online databases voor het verifiëren van diploma’s. Voorts kom je meer te weten over het onderwerp authenticiteit.

Leerdoelen

Aan het einde van de cursus heb je meer zelfstandigheid bereikt in het herkennen en waarderen van de meest voorkomende getuigschriften uit deze landen.

Datum + locatie

Datum: nog nader te bepalen

Nuffic
Kortenaerkade 11
2518 AX Den Haag

Groepsgrootte

8-16 deelnemers

Prijs

€ 450,- p.p. (incl. lunch en trainingsmateriaal)

Trainingsmateriaal

Wordt digitaal aangeleverd. Een eigen laptop is vereist om deze training te volgen.

 

Trainers

Voor: Admissions officers en medewerkers international offices
Duur: 1 dag
Prijs: €450,- p.p.
Sluit aan op: Online course credential evaluation
Vereist: een laptop

Houd mij op de hoogte

Deel deze training